Dănciulescu a fost nevoit să apeleze la Marius Niculae pentru a potoli fanii. Reacția care l-a pus în încurcătură



Dănciulescu **a fost nevoit să apeleze la Marius Niculae** pentru a potoli fanii. Reacția care l-a pus în încurcătură

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Ionel Dănciulescu a încercat să-i convingă pe fanii roș-albilor să nu mai arunce cu petarde în teren, dar a întâmpinat dificultăți exact de la cine se aștepta mai puțin.

Când a observat că derby-ul este pe cale să fie întrerupt, din cauza petardelor și fumigenelor care ajungeau pe gazon dinspre Peluza ”Cătălin Hîldan”, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, la primul meci pe bancă după o perioadă în care a fost trecut pe linie moartă, s-a îndreptat decis spre galerie pentru a-i convinge pe aceștia să renunțe.

Îmbrăcat impecabil, la costum, Dănciulescu a ajuns în dreptul gardului și a încercat să comunice cu Elias Bucurică, liderul galeriei roș-albilor. Bucurică s-a întors când a auzit că este strigat de Dănciulescu, dar apoi s-a întors imediat cu fața spre fani și i-a făcut un semn lui Danciu că nu este interesat de comunicare.

Dănciulescu a fost nevoit să vorbească cu altă persoană din rândul suporterilor, dar a fost limpede că mesajul său nu a avut efect, din moment ce ultrașii și-au continuat spectacolul pirotehnic.

Dănciulescu n-a renunțat la ideea de a-i potoli pe fani, care nu încetau cu petardele, așa că l-a luat cu el, de data aceasta, pe Marius Niculae, fără îndoială cel mai iubit fotbalist din lot în acest moment. ”Săgeată”, după ce a scandat cu galeria împotriva Stelei, a stat de vorbă și cu fanii, explicându-le acestora care sunt pericolele la care se expun ei însiși, dar chiar și clubul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑