Avancronica etapei 11 (Divizia Nationala 2013-14)



04 октября 2013

FC Tiraspol - Sheriff

Portalul divizianationala.com va propune spre atentie avanronica etapei 11 a Diviziei Nationale. In etapa 11 ne asteapta doua premiere, un derby si un meci direct pentru evitarea retrogradarii.

FC Tiraspol - Sheriff  42 +5 =4 -33 29:86

Meciul central al etapei 11 este cu siguranta derbyul tiraspolean. Se vor intilni lidera campionatului, Sheriff, si urmaritoarea sa FC Tiraspol. Galben-negrii, dupa ce au inceput mai greu campionatul, remizind in prima etapa si pierzind in a doua, nu s-au mai oprit si au acum 8 victorii consecutive. Orasenii au la fel doar o infringere in acest sezon, insa au pierdut puncte pretioase in ultimele 4 etape remizind cu Veris si Rapid. In ultimul meci din campionat victoria le-a revenit orasenilor care s-au impus cu 2-1. La fel orasenii au obtinut si o victorie in semifinala cupei in timp ce campioana Moldovei s-a revansat in supercupa invingind cu 2-0. Meciul se va disputa luni cu incepere de la orele 17:00.

Zimbru - Olimpia  47 +24 =14 -9 83:39

Chisinauienii vor incerca sa continue seria pozitiva de 3 meciuri fara infringeri pentru a-si intari pozitiile in clasament. Olimpia e adversarul ideal pentru a continua parcursul bun inceput de Kubarev, insa atentie la subestimarea adversarului: Zimbru a pierdut deja 7 puncte in meciurile cu adversari care pe hirtie pareau mult mai slabi (Speranta, FC Costuleni si Dinamo-Auto). In ceea ce priveste Olimpia, baltenii trebuie sa se agate de orice sansa ca sa acumuleze puncte in clasament.

Milsami - FC Costuleni  9 +9 =0 -0 28:4

Ambele echipe vin dupa rezultate negative in ultima etapa. Milsami a obtinut doar o remiza in meciul cu ultima clasata Academia, in timp ce FC Costuleni a pierdut acasa cu Veris. De mentionat faptul ca FC Costuleni are cu un punct mai mult decat Milsami, lucru pe care putini il prevedeau la inceputul acestui sezon. Si totusi statistica sta de partea orheienilor acestia obtinind 9 vitorii in tot atitea intilniri directe cu FC Costuleni.

Speranta - Academia  3 +1 =1 -1 8:8

Intilnirea codaselor se asteapta a fi una destul de aprinsa. Echipele s-au mai intilnit de 3 ori in precedenta, raportul direct fiind unul echilibrat: 3 meciuri, o remiza si cite o victorie de ambele parti. Echilibrul se mentine si la nivelul golaverajului. In cazul unei victorii, Speranta va face un pas important in directia salvarii, Academia fiind un adversar direct. Studentii, in schimb, au posibilitatea de a mai obtine ceva puncte si de a mai adauga ceva la nivel de incredere in propriile forte. Speranta pare a fi un adversar abordabil.

Veris - Rapid

Primul meci direct dintre aceste echipe se va juca sub semnul lui Anatol Doros, ex jucator la Veris. Internationalul moldovean va avea sansa sa le demonstreze celor de la Veris ca au gresit atunci cind au decis sa se desparta de el. Ambele echipe au incasat acelasi numar de goluri - 12, astfel incit diferenta ar putea-o face atacul chisinauienilor care au marcat 12 goluri in plus.

Dinamo-Auto - Dacia 

O alta premiera a campionatului va fi intilnirea dintre tiraspoleni si "lupi". Dacia are in activ trei victorii consecutive, insa cu echipele din Tiraspol a obtinut pina acum doar un punct in acest sezon, remizind cu FC Tiraspol si pierzind cu Sheriff. O victorie in deplasare cu Dinamo le-ar permite dacilor sa urce pe locul doi. Asta in cazul in care Sheriff va invinge cu FC Tiraspol, lucru destul de previzibil.

 

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
CSO 15:00 Milsami -:- Costuleni
TRN 15:00 Dinamo-Auto -:- Dacia
VLV 15:00 Veris -:- Rapid
Duminică, 06 Octombrie 2013
STG 15:00 Speranța -:- Academia
ZBR 19:00 Zimbru -:- Olimpia
Luni, 07 Octombrie 2013
SHM 17:00 FC Tiraspol -:- Sheriff
Источник – divizianationala.com


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑