Căpitanul echipei FC Milsami, Gheorghe Boghiu, în exclusivitate pentru site-ul www.milsami.md



04 октября 2013

Căpitanul echipei FC Milsami, Gheorghe Boghiu, a debutat în noul sezon 2013-2014 contra echipei FC Academia în etapa X a Diviziei Naționale.

După ce a lipsit cel puțin două luni din cauza unei accidentări la genunchi încă de la meciul din cupele europene contra celor de la Shakhtyor Soligorsk, Gheorghe Boghiu a revenit în forță pe terenul de fotbal.

Înaintea meciului cu FC Costuleni din etapa cu numărul XI a Diviziei Naționale atacantul lui FC Milsami a acordat un interviu în exclusivitate pentru site-ul www.milsami.md

Ai revenit pe teren după ce ai lipsit cîteva luni, cum a fost debutul în acest sezon 2013-2014?

Ardeam de nerăbdare să revin pe terenul de fotbal ca să pot să îmi ajut colegii de echipă. Tot timul care am stat pe tușă am fost alături de ei și îi încurajam moral iar acum voi încerca să dau ce am mai bun ca să îi ajut în teren. A fost grea recuperarea și mai ales revenirea după această pauză îndelungată.

Ai revenit pe teren la meciul cu Academia, ce nu a mers în acest meci la Milsami?

Da, am intrat în a doua repriză și chiar am avut ocazia de a înscrie în poarta studenților dar un coleg de echipă a scos mingea întîmplîtor de pe linia porții. Poate am să zic ceva care se vede și după ultimele rezultate – ceva s-a rupt la Milsami și nu am putut găsi firul pentru a reveni la normal. Dar cu toții acum încercăm să facem tot posibilul să revenim.

Cum merg pregătirele pentru meciul cu Costuleni?

Acum echipa merge în regim normal deși în ultima perioadă a suferit careva schimbări. La moment echipa este antrenată de Vladimir Veber iar noi suntem ochi și urechi la antrenamentele lui. Încercăm cu toții să ieșim din criza care s-a abătut peste formația orheiană. Și cred că vom reuși doar împreună.

Un mesaj fanilor de la căpitanul echipei.

Aș vrea să le transmit fanilor ca să aibă răbdare și încredere în noi. Fără susținerea lor ne va fi greu să ieșim din criza în care suntem. Aș vrea să le vorbesc din numele echipei : Vom da tot ce e avem mai bun ca să revenim acolo sus în clasament, de fapt unde și ne este locul. Veniți la meciul cu Costuleni și fiți alături de noi.

Источник – ФК Милсами


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑