Real Madrid - PSG 1-0. Echipa lui Benitez a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor



**Real Madrid - PSG 1-0.** Echipa lui Benitez a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor

Real Madrid este una dintre cele două echipe care a reușit marți seară să obțină calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Golul rezervei Nacho a adus toate cele trei puncte în disputa cu PSG și implicat biletele pentru faza eliminatorie a celei mai tari competiții intercluburi din Europa.

Derby-ul serii în Liga Campionilor s-a jucat pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid a primit vizita campionei Franței, PSG. Înaintea startului meciului cele două formații erau la egalitate de puncte în fruntea grupei A, cu câte 7 puncte.

Primul sfert de oră al partidei a fost marcat de două accidentări. Mai întâi Isco a ieșit plin de sânge de pe teren după ce a dat cap în cap cu Aurier. Ibericul a revenit însă pe teren după ce și-a schimbat echipamentul în timp ce apărătorul francezilor a continuat. PSG a fost însă echipa care a schimbat în primul sfert de oră. Accidentat, Verratti i-a lăsat locul în teren lui Rabiot.

></p><p><strong>Real</strong> a efectuat și ea o schimbare în prima repriză. Locul accidentatului Marcelo a fost luat de <strong>Nacho</strong>, iar inspirația lui <strong>Benitez</strong> s-a văzut după doar două minute. Jucătorul de 25 de ani a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 35, după ieșire greșită a portarului <strong>Trapp</strong>. Replica oaspeților a venit imediat, dar șutul lui <strong>Rabiot</strong> s-a dus în bară.</p><p>Cele două formații au intrat la egalitate la cabine, iar repriza secundă nu a adus nicio modiciare pe tabela de marcaj. <strong>Isco</strong> a fost aproape de gol în minutul 57, când șutul său a fost respins în corner de <strong>Trapp</strong>. Spaniolul a mai fost odată aproape de gol cu un sfert de oră înainte de final. <strong>PSG</strong> putea pleca cu un punct de pe <strong>Bernabeu</strong>, dar <strong>Di Maria</strong> a lovit bara din lovitură liberă și <strong>Real - PSG</strong> s-a terminat 1-0.</p><p>Echipa lui <strong>Benitez</strong> a obținut calificara în optimile Ligii Campionilor, în timp ce PSG e a doua în grupa A. Tot în grupa A, Șahtior a câștigat la scor, 4-0, contra suedezilor de la Malmo.</p><p><strong>Clasamentul grupei A:</strong></p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑