Peste 6 ore fără gol marcat pentru Manchester United! Rooney a pus capăt "secetei"



Peste 6 ore fără gol marcat pentru Manchester United! **VIDEO** Rooney a pus capăt

Manchester United traversează cea mai "secetoasă" perioadă din mandatul lui Louis Van Gaal pe Old Trafford. "Diavolii" au adunat peste 6 ore de joc de când nu au mai înscris un gol, fie că au jucat în campionat, în Cupa Ligii Angliei sau Liga Campionilor.

United marcase ultima dată pe 21 octombrie, contra lui CSKA Moscova, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor. Atunci, înscria Martial, în minutul 65 și puncta pentru a cincea oară în tricoul formației britanice.

De atunci, "diavolii" lui Van Gaal au mai jucat cu Manchester City, Middlesbrough și Crystal Palace și au încheiat de fiecare dată cu scorul de 0-0 (cu 'Boro au mers mai departe grație victoriei la loviturile de departajare, după un meci de 120 de minute).

În returul cu CSKA Moscova, din etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, au înscris abia în minutul 79, prin Wayne Rooney, când depășiseră deja 6 ore fără gol marcat. În total, au adunat 404 de minute de "sterilitate".

Atacanții lui Manchester United sunt Wayne Rooney, Anthony Martial, James Wilson și Memphis Depay (momentan accidentat). Van Gaal l-a folosit în câteva rânduri în avanposturi și pe Marouanne Fellaini.

50 de milioane de euro, plus alte 30, sub formă de bonusuri a costat transferul lui Anthony Martial de la AS Monaco la Manchester United. A fost singurul atacant transferat de "diavoli" în vara lui 2015.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑