Cei mai noi jucători ai Stelei așteaptă primul cantonament cu Rădoi: "Nu suntem pregătiți și se simte"



 

**VIDEO** Cei mai noi jucători ai Stelei așteaptă primul cantonament cu Rădoi: 

VIDEO Oțelul - Ceahlăul 0-0. La primul meci cu Ceahlăul după ce au semnat cu Steaua, Cătălin Ştefănescu, Sebastian Chitoşcă şi Doru Popadiuc nu au impresionat contra Oţelului. Cei 3 fotbalişti aşteaptă însă cu nerăbdare luna ianuarie, atunci când se vor prezenta la reunirea roş-albaştrilor.

"Nu ne gândim să fim titulari, vrem să demonstrăm că merităm să jucăm acolo!", au spus cei 3 nemţeni, care sunt aşteptaţi sub comanda lui Mirel Rădoi la începutul lunii ianuarie.

"În primul rând, ca să ne numim 3 jucători de la Steaua, trebuie să demonstrăm la Steaua că suntem jucătorii Stelei, nu la Ceahlăul", a spus Sebastian Chitoşcă.

Întrebat dacă ținea cu Steaua înainte de a semna contractul cu roș-albaștrii, Cătălin Ștefănescu a răspuns: "Eu nu țin cu nicio echipă, sunt jucător profesionist, o să îmi fac treaba cât pot de bine pentru echipa la care activez și care mă plătește și cu banii, ca să îmi ajut familia, în primul rând".

Tinerii nemţeni se gândesc deja la primul cantonament în calitate de jucători ai Stelei. Pregătirea fizică este principalul capitol la care fotbaliştii Ceahlăului se simt deficitari în acest moment.

"Să ne punem pe picioare, pentru că asta ne dorim cel mai mult, să prindem și noi un cantonament bun, să ne revenim și noi fizic, pentru că momentan suntem foarte puțin pregatiți și se vede în evoluția noastră", spune Chitoşcă.

"Nu, nu se pune problema acum de primul 11, în primul rând sper să prind cantonamentul cu ei și apoi, dacă o sa dau randamentul dorit de staff-ul tehnic, o să rămân în lot și vom vedea după, acum nu pot să spun nimic despre primul 11, pentru că ar fi mult prea deplasat.", susține Doru Popadiuc.

"În momentul ăsta nu sunt pregătit să fiu în primul 11, îmi doresc să rămân la Steaua, asta e prioritar pentru mine.", a afirmat și Ștefănescu.

150.000 de euro au costat-o pe Steaua transferurile celor trei fotbalişti ai Ceahlăului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑