Liber spre Europa League! Mircea Lucescu a obţinut cea mai categorică victorie a serii în UCL



**VIDEO** Liber spre Europa League! Mircea Lucescu a obţinut cea mai categorică victorie a serii în UCL 
Şahtiorul lui Mircea Lucescu a obţinut o victorie foarte importantă în Liga Campionilor, scor 4-0 cu Malmo (cel mai categoric succes al serii, rezultatele complete sunt aici) şi este mare favorită să se califice în primăvara europeană a Europa League, de pe locul 3 în grupă.

Într-o grupă cu Real Madrid şi PSG, Şahtior avea şanse infime de la început să se califice în optimie Ligii. Totuşi, formaţia din Doneţk era mare favorită la locul trei în grupă, poziţie pe care şi-a periclitat-o serios după înfângerea din Suedia, scor 0-1.

Dar în această seară "minerii" au făcut un meci perfect contra aceluiaşi adversar şi s-a impus fără probleme. Golurile ucrainenilor au purtat semnăturile lui Gladkyj (29), Srna (48, penalty), Eduardo (55), Alex Teixeira (73).

Cu 3 puncte după 4 etape, Şahtior se află la egalitate cu Malmo, dar beneficiază, graţie rezultatului de astă seară, de meciurile directe mai bune. Cum pentru ambele formaţii urmează confruntări cu Real şi PSG, este foarte posibil să rămână cu această zestre.

16 goluri în ultimele 5 confruntări în toate competiţiile a marcat Şahtior

13 goluri are deja înscrise Alex Teixeira pentru Şahtior în acest sezon, în campionat şi Liga Campionilor

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑