Echipele naţionale s-au întors cu doar două medalii de la Glasgow. "A fost un accident"



Echipele naţionale s-au întors cu doar două medalii de la Glasgow. **

Echipele naţionale de gimnastică s-au întors de la Campionatul Mondial de la Glasgow. Singurele două medalii au fost bronzul la individual compus al Larisei Iordache şi argintul obţinut de Marian Drăgulescu la sărituri.

"Am muncit foarte mult şi ăsta este rezultatul muncii mele. Sunt foarte fericit. Munca mea nu a fost în zadar. Am muncit cu vârf şi îndesat pentru această medalie", a comentat Drăgulescu.

Situaţia pe echipe este fără precedent. Echipa masculină s-a clasat pe locul 14 în calificări şi a ratat calificarea directă la Jocurile Oimplice. Echipa feminină este în aceeaşi situaţie, după ce a terminat pe poziţia a 13-a. Ambele echipe vor intra în turnee preolimpice în primăvara viitoare.

"Nu ştim încă dacă vom fi la Rio, dar dacă ne străduim putem să ne calificăm", a spus Laura Jurca.

"Avem forţa să revenim în prim-plan şi o spun cu voce tare cu certitudine pentru fete, la băieţi va fi extrem de greu pentru acest ciclu olimpic, dar la fete mi se pare un accident stupid care e foarte greu de definit acum şi care cred că nu se va repeta", a adăugat şi Adrian Stoica, preşedintele FR Gimnastică.

COSR va face săptămâna viitoare o analiză a rezultatelor obţinute de echipele naţionale la Campionatul Mondial din Scoţia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑