Austria - România (21:25, Digi Sport 1). "Tricolorii" încep campania de calificare la Campionatul Mondial 



**Austria - România (21:25, Digi Sport 1).**

România începe, împotriva Austriei, campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2017. Fără a se putea baza pe Şimicu, Criciotoiu şi Ramba, Aihan Omer are în lot patru stranieri. Adversari în campionatul Franţei, Mihai Popescu şi Alexandru Csepreghi speră să se ridice la nivelul aşteptărilor.

"Este foarte bine că am facut acest pas. Mă bucur enorm că am ajuns la o echipă bună în Franţa. Este un campionat puternic, toate meciurile sunt foarte tari, nu există niciunul uşor şi eu cred că asta îţi dă un plus de experienţă", a comentat Popescu.

"Mulţi jucători au plecat să joace în străinătate, au ales această cale. Eu zic că vom aduce un plus echipei, mai ales prin experienţa noastră", a adăugat şi Csepreghi.

Selecţionerul tricolorilor nu se poate bucura pe deplin înaintea meciului transmis astăzi, de la ora 21:25, în direct la Digi Sport 1.

"Este şi un avantaj, dar şi un dezavantaj. Avantaj că joacă în campionate tari, că sunt la cluburi profesioniste, dezavantaj - sosesc cu o zi înainte jocurilor oficiale. Din punct de vedere tactic, nu putem pregăti mare lucru pentru că 4-5 jucători vin exact cu o zi înainte şi e foarte greu pentru un antrenor să se exprime tactic", a comentat şi Aihan Omer.

De la campioana Minaur au fost convocaţi doi jucători - Bera şi Sadoveac.

SURSĂ FOTO: frh.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑