Joe Cole, adevăratul Joe Cole, a marcat primul gol pentru Coventry. O bijuterie!



**VIDEO** Joe Cole, adevăratul Joe Cole, a marcat primul gol pentru Coventry. O bijuterie!

Fostul internațional englez Joe Cole a marcat marți seara primul gol în tricoul noii sale echipe, Coventry City. Acesta a reușit o bijuterie, din lovitură liberă de la 25 de metri, trimițând mingea direct în vinclul porții adverse.

Coventry a jucat pe Ricoh Arena contra lui Barnsley, într-o restanță din etapa a 10-a din liga a treia engleză, iar Cole a reușit să marcheze în minutul 60, transformând impecabil o lovitură liberă. A dus scorul atunci la 4-2 în favoarea echipei sale, care la final s-a impus cu 4-3. Un rezultat care păstrează pe Coventry pe locul patru după 16 runde, cu 31 de puncte, unul mai puțin față de liderul Walsall.

Transferat sub formă de împrumut în urmă cu aproape trei săptămâni de la Aston Villa, mijlocașul care pe 8 noiembrie va împlini 34 de ani e la al treilea meci în tricoul lui Coventry, care pe 16 octombrie anunța într-un mod inedit transferul fostului internațional.

“Bun venit la CCFC Joe Cole, da, Joe Cole cel real. Serios, Joe Cole. Realul Joe Cole.”, a sunat anunțul formației engleze.

></p><p>Cole a comentat după meci, pentru site-ul oficial al clubului: <em><strong>“E plăcut să bat lovituri libere, mai ales că am jucat de-a lungul carierei cu mulți executanți senzaționali de lovituri libere, precum David Beckham, Steven Gerrard și Frank Lampard. N-am executat prea multe în carieră. În seara asta am putut să le spun coechipierilor că bat eu, în trecut nu puteam face asta cu atâția executanți mari.”</strong></em></p><p>Cole a jucat de-a lungul carierei pentru West Ham United, Chelsea, Liverpool, Lille și Aston Villa. În 2008 a fost declarat cel mai bun jucător al sezonului la Chelsea, alături de care a cucerit trei titluri de campion, trei Cupe, două Cupa Ligii și a jucat o finală de Champions League.</p><p><span style=10 goluri a marcat Cole pentru Anglia, în 56 de selecții

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑