Gigi Becali vrea să schimbe faţa echipei şi să mai aducă doi jucători de la CFR. Negocierile încep la iarnă



 

Gigi Becali vrea să schimbe faţa echipei şi să mai **aducă doi jucători de la CFR.** Negocierile încep la iarnă

VIDEO CFR - Steaua 2-0. Gigi Becali doreşte doi jucători ai ardelenilor, iar meciul din etapa a 16-a a fost un motiv în plus să înceapă negocierile cu clubul din Gruia, în această iarnă.

Nemulţumit de jocul echipei din acest sezon, după cele nouă transferuri făcute în vară, oficialul Stelei îi vrea în primul 11 pe Davide Petrucci şi Tiago Lopes, jucători de bază ai feroviarilor.

Becali se poate baza şi pe relaţiile bune pe care le are în ultima perioadă cu gruparea clujeană: Steaua a transferat doar în această stagiune 3 jucători: Gregory Tade, Sulley Muniru şi Cătălin Carp.

18 meciuri şi 1.574 de minute a disputat Petrucci (mijlocaş ofensiv, 24 de ani) în tricoul CFR-ului în toate competiţiile acestui sezon: a marcat un gol şi a furnizat două pase decisive.

Tiago Lopes (fundaş dreapta, 26 de ani) şi-a trecut în cont 16 meciuri şi 1.423 de minute în aceasta campanie: a înscris o singură dată, dar din pasele lui au mai venit alte 5 reuşite. Ultimul său assist a adus primul gol al meciului de duminică. 

În vară, roş-albaştrii au adus nu mai puţin de 8 jucători: Alcenat, Carp, Muniru, Tahar, Mihalcea, Hamroun, Tudorie şi Tade. Acestora li s-a alăturat şi Kharja, care a venit mai târziu, din postură de jucător liber de contract.

Dintre cei menţionaţi mai sus doar Muniru şi Tade se regăsesc în primul 11 al jucătorilor Stelei în funcţie de minutele jucate în acest sezon, în toate competiţiile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑