Steaua a fost amendată de FRF pentru încălcarea Regulamentului Media, la finalul meciului de la Cluj



 

Steaua **a fost amendată de FRF** pentru încălcarea Regulamentului Media, la finalul meciului de la Cluj

VIDEO. CFR Cluj - Steaua 2-0. Campioana a fost amendată de Comisia de Disciplină a FRF cu 10.000 de lei, după ce a încălcat articolul 38.07 din Regulamentul Media, care prevede ca antrenorul principal al echipei să fie prezent la interviurile flash de la finalul meciurilor din Liga 1.

"CFR Cluj vs Steaua - incident media - în baza art. 83.7 din RD, raportat la art. 61.1.g din ROAF şi art. 38.07 şi 61.01 din Regulamentul Media se sancţionează clubul FC Steaua cu o penalitate sportivă de 10.000 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

După meciul din Gruia, la flash interviuri a fost prezent Nicolae Dică, antrenorul secund al roş-albaştrilor, şi nu antrenorul principal Dumitru Dumitriu.

”Am făcut cel mai slab joc al nostru din acest sezon. Nu ne așteptam să jucăm așa slab. Nu am făcut nimic. A fost o primă repriză cu o singură ocazie și în rest, nimic. Nici construcție, nu am adus mingea în fața porții iar la gol am pierdut mingea la 70 de metri de poarta noastră și nimeni nu a fost în stare să facă un fault de joc.

”Am crezut că putem reveni, dar am avut o repriză secundă mai slabă ca prima. Am schimbat sistemul de joc pentru că știam că CFR joacă în 4-3-3, plus că nu am câștigat în ultimele meciuri și de aceea am decis să revenim la 4-2-3-1, sistem pe care mai apoi l-am modificat în 4-4-2”, a declarat Dică, după eşecul de duminică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑