Sahtior mai respira: A obtinut in sfarsit prima victorie din Liga Campionilor - VIDEO




Sahtior Donetsk a obtinut in sfarsit prima victorie din Liga Campionilor. Dupa 3 infrangeri in grupa A, aseara echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu si moldoveanul Alexandru Spiridon s-a razbunat pe suedezii de la Malmo si i-a umilit cu 4 la 0. Tot aseara s-au aflat primele doua echipe calificate in optimi. Acestea sunt Real Madrid si Manchester City.

 

Sahtior o duce perfect in campionatul Ucrainei, unde este lider, insa in Liga Campionilor nu se putea afirma. A facut-o aseara. Minerii au demolat-o pe Malmo cu 4 la 0. Ei au dominat cap-coada meciul si au marcat primele lor goluri in grupa A, prin Gladkii, Srna, da Silva si Teixeira. Astfel Sahtior a adunat primele 3 puncte si a urca pe locul 3 in grupa.

 

Lider dupa 4 etape si calificata matematic deja in optimi, este Real Madrid. In cel mai asteptat meci al serii, galacticii s-au impus la limita, cu 1 la 0, in fata francezilor de la Paris Saint Germain. In grupa B, sefia a fost preluata de Manchester United. Englezii au adunat 7 puncte, in urma victoriei de aseara, scor 1 la 0, in fata rusilor de la TSKA. Pentru diavolii rosii a marcat Wayne Rooney.

 

In celalalt meci al grupei olandezii de la PSV s-au impus cu 2 la 0 in fata nemtilor de la Wolfsburg. Cele doua formatii au adunat cate 6 puncte fiecare, fiind urmate de rusii de la TSKA cu 4 puncte.In grupa C s-a produs cea mai mare surpriza a serii. Atletico Madrid nu s-a putut impune in deplasarea din Kazahstan cu FC Astana, scor 0 la 0.

 

De acest lucru a profitat Benfica. Aceasra a trecut cu 2 la 1 de Galatasaray. Astfel, lusitanii sunt primii in grupa cu 9 puncte. Benfica este urmata de Atletico cu 7 puncte, Galatasaray – cu 4, si Astana, care incheie grupa, avand 2 puncte.Liderul din Anglia, Manchester City, conduce si grupa D a Ligii Campionilor. Ieri cetatenii au obinut o victorie convingatoare, scor 3 la 1 in deplasare cu Sevilla si s-au calificat matematic in optimile turneului.

 

In celalalt meci al grupei, nemtii de la Borussia Monchengladbach au incheiat la egalitate, 1 la 1, partida cu Juventus Torino. Astazi urmeaza sa se desfasoare partidele etapei a patra, din celelalte grupe, ale celei mai tari competititii intercluburi din Europa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑