AUDIO EXCLUSIV Gigi Becali susține că postul lui Mirel Rădoi e sigur: "Niciodată în viaţa mea!"



 

**AUDIO EXCLUSIV** Gigi Becali susține că postul lui Mirel Rădoi e sigur:

Steaua a pierdut la Cluj, 0-2, cu CFR, în ultima etapă de campionat și ocupă doar locul 4 în clasamentul Ligii 1, la 6 puncte în urma liderului, Astra. Digi Sport a scris marți că Mirel Rădoi s-a gândit din nou să renunțe, dar Gigi Becali a dat asigurări că postul acestuia în e în pericol.

Intervievat telefonic, când a fost întrebat dacă meciul cu FC Botoșani, din runda viitoare, poate fi unul la care Rădoi să se simtă amenințat, Becali a declarat, exclusiv pentru Digi Sport: “Nu mă, nu! V-am zis, niciodată în viața mea!”

Patronul campioanei a fost chestionat și despre eliberarea condiționată a lui Gică Popescu și posibilitatea ca acesta să fiie cooptat în conducerea Stelei: “Nu mă bag, nu mă interesează. Nu știu, nu mă interesează, nu vezi că nici la meciuri nu mă mai duc? Dacă nici la meciuri nu mă mai duc, mai contează acum că nu știu ce și nu știu cum?”

Becali n-a fost în tribune la meciul Stelei de pe teren propriu cu Poli, din Cupa Ligii, dar a revenit pe Arena Națională la disputa cu Pandurii, din Liga 1.

Steaua – FC Botoșani se joacă duminică, 8 noiembrie, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑