Veris a zdrobit gruparea Dinamo-Auto cu 5:0



04 декабря 2013

 

Veris va rămâne pe podium şi după etapa a 18-a din Divizia Naţională. Echipa antrenată de Igor Dobrovolski a zdrobit gruparea Dinamo-Auto cu scorul de 5-0. Etapa va continua miercuri cu alte patru meciuri.

Veris a marcat primul gol în meciul cu Dinamo Auto în minutul 19, prin Mihai Ţurcan. Pavel Noviţchi a dublat avantajul gazdelor, stabilind scorul pauzei de 2-0. După reluarea meciului, Ciobanu a înscris în propria poartă şi a dus scorul la 3-0. În minutul 59, Mihai Ţurcan şi-a trecut în cont dubla.

Atacantul naţionalei Moldovei, Viorel Frunză, a stabilit rezultatul final de 5-0 în minutul 62 şi a ajuns la 13 goluri marcate în acest sezon în Divizia Naţională. Veris a marcat 11 goluri în ultimele două meciuri, iar după această etapă îşi va păstra poziţia a treia în clasament.

Etapa va continua miercuri cu alte patru meciuri. Revelaţia sezonului, FC Costuleni, va întâlni Dacia Chişinău, în timp ce Rapid se va duela cu Speranţa. Milsami va juca în deplasare cu Olimpia Bălţi, iar în ultimul meci al rundei, campioana Sheriff se va confrunta cu Academia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑