Karim Benzema INSISTĂ că nu l-a şantajat niciodată pe Mathieu Valbuena. "Nu am cerut bani!"



04 декабря 2015
Foto: telegraph.co.uk

Karim Benzema a vorbit în premieră despre scandalul de şantaj al lui Mathieu Valbuena, în care este implicat şi care i-ar putea aduce excluderea din echipa naţională pentru Euro 2016.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune francez, atacantul lui Real Madrid s-a declarat nevinovat: "N-am făcut nimic. Nu sunt vinovat. Nu mă distrez cu camerele de luat vederi. Sunt aici pentru a fi sincer. Sper că totul se va termina cu bine, indiferent ce persoane sunt implicate, Mathieu, eu sau prietenul meu. Cred că vom fi din nou împreună la naţionala Franţei şi vom câştiga EURO-2016." 

În acelaşi timp, Benzema nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de modul în care a fost tratat: "După ce am auzit că l-aş fi şantajat, că i-am cerut bani, m-am enervat. Nu am nevoie de bani. Când ofer un serviciu, nu cer nimic în schimb. Şi el ştie că am fost onest cu el. Nu am vorbit vreodată despre bani." 

Luna trecută Karim Benzema a fost reținut de poliția franceză şi a petrecut o noapte în arest, fiind acuzat de şantaj. Benzema i-ar fi spus lui Valbuena de această înregistrare la începutul lunii octombrie, la o reunire a naţionalei Franţei. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑