Rapid Ghidighici ar putea să dispară din campionatul Moldovei



 

22.12.2013 12:25

Formaţia Rapid Ghidighici se destramă. O parte din jucători şi-au luat actele de club, iar alţii urmează să facă acest lucru până la Anul Nou. Fotbaliştii susţin că nu şi-au primit salariile de mai multe luni şi că nu au cu ce-şi plăti nici măcar serviciile comunale.

„Un mod de viaţă pe care îl ducem un an un an jumătate e mai mult un chin decât un mod de viaţă. Stai mereu cu gândul la ceea că poate să nu-ţi ajungă de mâncare sau vin chitanţele şi nu ai bani. Mai ales că ai copiii. Eu mai bine îmi schimb profesia decât să mor de foame”, spune un atacant al Rapidului.

Pe jucătorii de la Rapid Ghidighici i-a ajuns cuţitul la os, după ce aproape un an au jucat gratis. Formaţia este la un pas de desfiinţare, deoarece majoritatea fotbaliştilor au anunţat că pleacă de la echipă.

Acele documente pe care le-am luat acum o săptămână sunt o dovadă că eu nu am pretenţii din punct de vedere financiar. La moment este o situaţie incertă. Nu se ştie viitorul formaţiei. Clubul poate creşte, dar poate să dispară. Mai multe şanse sunt ca echipa să se dizolve, dar clubul să rămână.

Patronul Rapidului, Victor Ostap ar putea anunţa la începutul anului viitor că echipa se retrage din campionat.

Rapid nu are antrenor, iar jucătorii s-au pregătit singuri pentru ultimele etape din acest an. Şi formaţia FC Academia este foarte aproape de desfiinţare. În această săptămână antrenorul echipei Vitalie Mostovoi şi 5 jucători au părăsit clubul.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑