Dan Petrescu şite ce atu are în faţa lui Reghe. "Dacă ai luat un titlu şi ai antrenat doi ani în Liga 1, nu înseamnă că trebuie să mergi imediat la naţională"



05 февраля 2014

**Dan Petrescu şite ce atu are în faţa lui Reghe.**

Alegerile de la şefia FRF pot aduce modificări importante şi la echipa naţională. În cazul în care Gică Popescu va câştiga, Victor Piţurcă are şanse mici de a mai continua pe banca tricolorilor în următoarea campanie de calificare. Favorit pentru a-l înlocui este antrenorul ruşilor de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu.

Fost component al Generaţiei de Aur şi campion al României cu Unirea Urziceni, Dan Petrescu ştie care este principalul său atu în faţa lui Laurenţiu Reghecampf sau Cosmin Contra.

"Dacă voi fi liber şi dorit, e normal că aş vrea să antrenez naţionala", a declarat Dan Petrescu pentru Digi Sport.

Întrebat despre Reghecampf şi Contra, alte variante vehiculate pentru banca naţionalei, Dan Petrescu a afirmat: "Eu aş merge pe mâna unui selecţioner cu mai multă experienţă"

Dan Petrescu mai are contract cu moscoviţii până în 2015. La 46 de ani, antrenorul crede că are atât vârsta, cât şi experienţa necesare pentru a prelua naţionala.

"Aş zice că un antrenor până în 40 de ani ar merita să fie la naţională, dar întâi să demonstreze ceva. Dacă ai luat un campionat şi ai antrenat doi ani în Divizia A, nu înseamnă că trebuie să mergi imediat la naţională", a mai spus Dan Petrescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑