Maseurul lui Chelsea, un personaj aparte. Faceți cunoștință cu "ajutorul" lui Mourinho din meciul cu City



05 февраля 2014

 

Chelsea s-a impus pe Etihad Stadium în ultima etapă din Premier League, cu 1-0 (DETALII AICI), iar în urma victoriei a reușit să o egaleze la puncte pe Manchester City. 

La finalul jocului de luni seara, Jose Mourinho a făcut spectacol la conferința de presă (VIDEO AICI) și le-a spus jurnaliștilor că el nu a mai vorbit cu jucătorii de la prânz și că l-a mandatat pe maseurul echipei să mobilizeze colectivul înaintea fluierului de start.

"Nu am vorbit cu jucătorii. Billy, maseurul, a vorbit în faţa lor. Nu am înțeles nimic din ce spunea pentru că țipa atât de tare și vorbea în scoţiană. Serios vă spun. La sfârșit am auzit că băieţii îl aplaudau", a spus managerul portughez. 

Billy McCulloch (FOTO STÂNGA) este maseurul lui Chelsea de ani de zile și este responsabil cu glumele în grupul londonezilor. 

Presa engleză i-a făcut o caracterizare sumară și a atașat un material video în care este prezentat râsul său contagios.

Nu este cert dacă Billy a reușit să îi mobilizeze pe elevii lui Mourinho prin urlete, însă dacă nu e așa, cu siguranță a izbutit acest lucru prin personalitatea sa ieșită din comun și datorită afecțiunii de care are parte din partea lotului. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑