Când Rusescu ratează, Braga nu câștigă, chiar dacă Alan a reușit golul etapei în Portugalia



05 февраля 2014

 

**VIDEO** Când Rusescu ratează, Braga nu câștigă, chiar dacă Alan a reușit golul etapei în Portugalia

Raul Rusescu a avut un început de an excelent la noua sa echipă, SC Braga, unde a reușit să marcheze de 4 ori în primele cinci partide. Din păcate pentru atacantul român, formația sa a pierdut duminică în etapa a 17-a din campionat, 1-2, la Lisabona, cu Belenenses, iar el n-a mai reușit să marcheze. Ba mai mult, a irosit cele mai clare ocazii de gol ale formației sale.

În minutul 36 Rusescu a primit o pasă în centrul careului advers, a reușit din preluare să se strecoare printre doi adversari și să rămână singur cu portarul gazdelor. A șuatat, dar englezul din poarta lui Belenenses, Matthew Jones, a ieșit bine și a blocat.

După 5 minute, Rusescu a beneficiat de un balon recuperat de coechipierii săi la 25 de metri de poarta gazdelor, a pătruns și a șutat pe jos, trimițând însă la câțiva centimetri de stâlpul din stânga lui Jones.

Scorul era 0-0 în cele două momente prielnice pentru atacantul împrumutat de Braga de la Sevilla. După pauză, Belenenses a reușit să înscrie de două ori, golul lui Alan stabilind ulterior scorul final.

În ciuda înfrângerii, Braga poate păstra amintirea celui mai frumos gol al etapei în Portugalia. La scorul de 2-0 pentru Belenenses, Alan a redus diferența cu un șut superb, de la 45 de metri, lob peste portarul Jones.

A fost a cincea reușită a sezonului pentru veteranul brazilian în vârstă de 34 de ani, dar ea candidează de pe acum la titlul de golul campionatului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑