Real şi Atletico se vor duela în această seară în prima manşă din semifinalele Cupei Spaniei



05 февраля 2014

 

Duel de foc în această seară la Madrid! Real şi Atletico se vor confrunta în prima manşă din semifinalele Cupei Spaniei. Atletico a câştigat ultimele două meciuri în faţa galacticilor, iar azi au şansa de a obţine în premieră a treia victorie consecutivă în meciurile directe cu Real.

Real Madrid va putea conta în supermeciul cu Atletico Madrid pe Gareth Bale. Acesta s-a refăcut după o accidentare, însă Ancelotti nu ştie dacă galezul va fi titular în partida din prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei.

"Cred că Bale va fi mai bun din sezonul următor. Asta deoarece va avea parte de o pregătire completă în intersezon. În al doilea rând, el se va adapta mai bine cu fotbalul spaniol", a declarat antrenorul Real Madrid, Carlo Anceloti.

De partea cealaltă, tehnicianul lui Atletico, Diego Simeone, nu va putea conta în partida cu Real pe David Villa, care s-a accidentat în ultimul meci din campionat. Chiar şi aşa, Ancelotti consideră că Atletico este un adversar puternic.

"Diego Simeone face minuni cu o echipă fantastică. În acest sezon, echipa are o evoluţie bună. Cred că este normal pentru aşa un antrenor şi aşa o echipă, care a început modest sezonul, iar acum Atletico Madrid e lider în campionat", a spus Ancelotti.

Meciul dintre Real şi Atletico va avea loc în această seară, cu începre de la ora 21.00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑