Manchester City este noul lider în campionatul Angliei, Chelsea s-a mulţumit doar cu un egal



05 февраля 2014

 

31.01.2014 07:25

Echipa lui Manuel Pelegrini este imbatabilă de 3 luni, iar miercuri seara a umilit şi Tottenham, cu 5 la 1. Într-un alt meci, Chelsea s-a împiedicat de West Ham United, scor 0 la 0.

Manchester City este de neoprit în Premier League. „Cetăţenii” au marcat 14 goluri în ultimele patru meciuri, 5 dintre care au fost reuşite în partida cu Tottenham. City a deschis scorul în minutul 15 prin Aguero, iar în debutul reprizei secunde gazdele au rămas în inferioritate numerică după ce Rose a fost eliminat. Echipa lui Manuel Pelegrini conducea cu 3 la 0 în minutul 53 după golurile lui Toure şi Dzeko.

Tottenham a redus din handicap în minutul 59, însă Jovetic şi Kompany au continuat dezastrul pentru gazde, stabilind scorul final de 5 la 1. În urma acestei victorii, City a urcat pe primul loc cu 53 de puncte şi are cu un punct mai mult decât Arsenal, şi cu 3 mai mult decât Chelsea. Echipa lui Roman Abramovich nu a reuşit decât un egal cu West Ham United, scor 0 la 0. La finele partidei, Jose Mourinho a criticat jocul adversarilor.

„Din minutul unu până în ultimul, ei au încercat să câştige timp. Schimbările pe care le-au făcut nu au durat 30 de secunde, ele au durat 3 minute. Jucătorii care trebuiau să iasă pe teren pretindeau că nu ştiu cine trebuie să vină la schimb. Chestii din fotbalul din secolele trecute”, a spus Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea.

Cel mai spectaculos meci al etapei a fost oferit de Aston Villa şi West Bromwich Albion. Cele 2 formaţii au marcat câte 3 goluri în prima repriză, 2 dintre care au fost fabuloase.

Soarta partidei a fost decisă de un penalty în minutul 64. Benteke a marcat golul victoriei pentru Aston Villa, stabilind scorul final de 4 la 3.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑