Porumboiu: ”Sânmărtean nu va ajunge la Steaua. Nu este dorit de toată lumea acolo!”



05 февраля 2014

 

**VIDEO** Porumboiu: ”Sânmărtean nu va ajunge la Steaua. Nu este dorit de toată lumea acolo!”

Adrian Porumboiu a spus de ce se tergiversează trecerea lui Sânmărtean de la FC Vaslui la Steaua și de ce crede el că mijlocașul va evolua în continuare tot la gruparea moldoveană.

Finanțatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, de ce crede el că Lucian Sânmărtean va evolua tot în tricoul galben-verzilor de acum înainte.

”Sincer, dacă cei de la Steaua ar dori cu adevărat să-l ia pe Sânmărtean, afacerea s-ar realiza imediat. Mai ales că eu știu că omul care decide acolo (n.r. - Gigi Becali) a spus să se facă transferul. Nu știu de ce nu s-a realizat până acum. Dar, dacă vreți să vă spun ceva, din ce am simțit eu, la Steaua, Sânmărtean nu este dorit de toată lumea și de aici toate aceste discuții interminabile”, a spus Porumboiu, la Digi Sport.

Omul de afaceri a mai spus că n-are de reglat niciun diferend financiar cu Sânmărtean (DETALII și VIDEO), dar și că acesta va rămâne la FC Vaslui.

”Nu știu de ce a spus Lucian că ar mai avea de reglat ceva cu mine, pentru că nu este adevărat. A, dacă vrea să stea de vorbă cu mine, să se consulte cu mine, atunci este ok și mă bucur, pentru că am avut și eu o contribuție în cariera sa.

În ceea ce privește viitorul mijlocașului, eu zic că el va rămâne la FC Vaslui. În plus, de unde știți că cei din club nu-i vor propune o prelungire de contract lui Sânmărtean?”, a conchis Porumboiu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑