Mauritania a învins neașteptat Africa de Sud! Gafă imensă a portarului gazdelor Mondialului din 2010



05 сентября 2015

 

Mauritania a învins neașteptat Africa de Sud! **VIDEO** Gafă imensă a portarului gazdelor Mondialului din 2010

Mauritania, o echipă clasată pe locul 114 din 208 în ierarhia FIFA - unde România se află pe poziția a 7-a, a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale zilei de sâmbătă în calificările pentru Cupa Africii pe Națiuni, câștigând în fața Africii de Sud.

Gazdele Cupei Mondiale din 2010 au pierdut cu 1-3 în deplasare în Mauritania, pe Stadionul Olimpic din Nouakchott, capitala statului care este ocupat în proporție de 90% de Deșertul Sahara.

Mauritanii au deschis scorul în minutul 6, la o fază la care portarul și căpitanul oaspeților, Itumeleng Khune, a gafat incredibil. Goalkeeper-ul a scăpat mingea în poartă la un șut trimis pe direcția lui de Aly Abeid, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri.

1-0 a fost și scorul pauzei, apoi sud-africanii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea directă a lui David Zulu (51). Thamsanqa Gabuza a egalat pentru oaspeți (69), dar oaspeții nu au putut păstra rezultatul de egalitate. Mauritania a mai marcat de două ori pe final, prin Boubacar Beyguili (81) și Moulaye Ahmed (88) și a bifat prima sa victorie în actuala campanie de calificare la Cupa Africii pe Națiuni, în etapa a doua din Grupa M, din care mai fac parte Camerun și Gambia.

Africa de Sud ocupă locul 72 în clasamentul FIFA, iar Mauritania se află pe 114.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑