Surprize în turneul ATP de la Paris. Rezultatele zilei



 

**VIDEO** Surprize în turneul ATP de la Paris. Rezultatele zilei

Kei NIshikori l-a învins pe Jeremy Chardy şi s-a calificat în optimile de finală ale Masters-ului de la Paris, competiție transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport. Nu au lipsit însă surprizele. Marin Cilic, favorit 12, a fost învins în turul secund de bulgarul Grigor Dimitrov.

Debut perfect pentru Andy Murray la Masters-ul de la Paris. Cotat cu șansa a doua la câștigarea trofeului, britanicul a cedat doar trei game-uri în întâlnirea cu Borna Coric, numărul 46 ATP. Murray s-a impus cu 6-1, 6-2, după numai 59 de minute de joc. Următorul adversar al scoțianului va fi belgianul David Goffin, cap de serie numărul 16.

Și Kei Nishikori s-a calificat în optimi la Paris. Japonezul, favorit numărul 6, l-a învins pe Jeremy Chardy şi a bifat a 53-a victorie a sezonului. Condus în primul set cu 7-6, francezul a reuşit să-şi stăpânească emoţiile şi să trimită meciul în decisiv după ce s-a impus tot la tie-break, 8-6.

Nishikori, semifinalist anul trecut la Paris, nu i-a mai dat însă nicio şansă adversarului şi a câştigat cu 6-1. Pentru un loc în sferturi, japonezul va înfrunta un alt francez, Richard Gasquet. Cap de serie numărul 10, Gasquet a trecut în două seturi, 6-2, 7-5, de Leonard Mayer.

Grigor Dimitrov merge şi el mai departe, după ce l-a eliminat pe al 12-lea favorit al turneului, Marin Cilic. Bulgarul a câştigat ambele seturi la tie-break şi va avea o misiune dificilă în optimi în faţa lui David Ferrer. Spaniolul a câştigat patru din cele cinci meciuri disputate cu Dimitrov.

O victorie facilă a obținut și Roger Federer. La al 4-lea meci cu Andreas Seppi din 2015, elvețianul a fost de neoprit și s-a răzbunat din nou pentru eliminarea de la Australian Open. Elvețianul, campion în urmă cu patru ani, a fost de neoprit. A incheiat cu un schimb spectaculos de mingi primul set, pe care l-a câștigat cu 6-1.

Un singur game și-a trecut în cont Seppi și în setul secund, iar Federer a pus capăt meciului în stil de mare campion. Pentru favoritul numărul trei urmează confruntarea cu John Isner.

Și Thomas Berdych a acces în turul urmîtor. Cehul, favorit numarul 5, s-a luptat mult mai mult pentru victorie cu Roger-Vasselin. A fost 6-3, 4-6, 7-5 pentru semifinalistul ultimei ediții.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑