Dinamo - Știința Bacău 3-1. Bucureștencele și-au asigurat locul în turneul 1-4



05 декабря 2015

 

**VIDEO** Dinamo - Știința Bacău 3-1. Bucureștencele și-au asigurat locul în turneul 1-4

Dinamo a învins-o pe Ştiinţa Bacău cu 3-1 în etapa a 10-a a Diviziei A de volei feminin. Echipa lui Branko Gajic a făcut 24 de puncte şi se menţine între primele 4 formații din fruntea clasamentului. Moldovencele rămân cu 14 puncte, cu o etapă înainte de finalul turului.

Dinamovistele au început în forță și și-au adjudecat primele două seturi fără probleme - au câștigat la 17 și la 15. Moldovencele au dat semne că pot reveni în meci și s-au impus în actul al treilea, 25-21.

Formația alb-roșie a jucat însă perfect în al patrulea set, pe care l-a câștigat la 13. Dinamo a făcut 24 de puncte în clasament, în timp ce Știința Bacău rămâne cu 14 puncte.

"Azi atât s-a putut, atât am putut arăta, sperăm ca pe viitor să ne redresăm și Bacăul să ajungă acolo unde îi este locul de atația ani. Bacăul întotdeauna a fost în frunte și anul acesta trebuie să fie tot acolo.", a spus Claudia Gavrilescu, la finalul meciului Dinamo - Știința Bacău 3-1.

Știința Bacău are timp să își revină - a fost abia etapa a 10-a, penultima din tur, iar moldovencele au la dispoziție returul pentru a reintra în lupta pentru play-off.

Tot vineri, ieșencele de la ACS Penicilina Iaşi au pierdut pe teren propriu cu CSM Bucureşti, scor 0:3 (23:25, 19:25, 9:25).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑