Distracţie la Bayern Munchen!



Atmosfera excelentă la Bayern Munchen înainte de noul sezon! Frank Ribery, care recent a semnat un nou contract cu bavarezii, a organizat o farsă unui antrenor la ultimul antrenament al echipei. Victima a fost Gianni Bianci, preparatorul fizic al celor de la Bayern. 

Franck Ribery, împreună cu colegul său, Diego Contento l-au pus la pământ pe Gianni Bianci, preparatorul fizic al celor de la Bayern, după ce au executat perfect una dintre cele mai vechi glume întâlnite pe terenul de fotbal. Toate acestea s-au întâmplat sub ochii antrenorului Pep Guardiola.

Bayern Munchen se află într-un cantonament în Italia, acolo unde va sta până pe 12 iulie. Marţi, campioana Germaniei are programat un amical cu formaţia Brescia din Seria B. 

Până acum, bavarezii au anunţat despre două transferuri. Anterior, oficialii clubului i-au prezentat pe Mario Gotze, venit de la Borussia Dortmund, şi Jan Kirchhoff, de la Mainz. Totodată, Bayern a prelungit contractul cu atacantul Claudio Pizarro. 

Bayern Munchen va juca primul meci oficial din acest sezon pe 27 iulie, când se va duela cu Borussia Dortmund pentru Supercupa Germaniei. Prima etapă din Bundesliga va începe pe 9 august. În sezonul trecut, Bayern a avut un sezon de vis. Echipa din Munchen a câştigat campionatul, cupa şi Liga Campionilor.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑