Tricolorii, niciun gol în ultimele două meciuri: ”Nu mai este la nivelul pe care-l avea la Steaua!”



06 сентября 2015

 

**VIDEO** Tricolorii, niciun gol în ultimele două meciuri: ”Nu mai este la nivelul pe care-l avea la Steaua!”

VIDEO Ungaria - România 0-0. Tricolorii au remizat pe ”Groupama Arena”, și-au mai trecut un punct în campania de calificare la Euro 2016, dar este de menționat faptul că a fost a doua partidă la rând pentru naționala noastră fără gol marcat.

Chiar dacă au fost mai multe voci, care au spus după meciul de la Budapesta că linia de mijloc a naționalei lui Anghel Iordănescu nu a furnizat faze de gol pentru atacanți, iată că și Claudiu Keșeru a intrat în colimator.

Fostul atacant al Stelei și ex-golgheter al Ligii 1, actualmente legitimat în Qatar, la Al Gharafa, Keșeru a fost criticat pentru modul în care a tratat anumite faze în partida cu maghiarii.

”Este clar că jocul nu funcționează. Mie îmi place jocul ofensiv. Aș fi jucat într-un 4-3-3, trebuia să mergem cu mai multă încredere, eram pe primul loc, aveam cea mai bună defensivă.

Dar trebuie să recunoaștem că jocul nu a funcționat și nu merge de vreo două-trei meciuri. Nici în Irlanda de Nord nu am reușit foarte multe lucruri. Mă îngrijorează lipsa de eficacitate din ultimele două jocuri, când n-am marcat. Nici Claudiu Keșeru nu mai este la forma în care era atunci când a jucat la Steaua. Se vede că joacă la un nivel mai slăbuț în momentul de față și asta s-a văzut.

L-am văzut de multe ori precipitat. E adevărat că nici nu a avut prea multe faze de gol, dar și pe cele puține le-a gestionat destul de rău”, a spus Florin Bratu, prezent în studioul emisiunii ”Euro Fotbal” de la Digi Sport 1.

România - Grecia, următorul meci al tricolorilor din cadrul Grupei F a preliminariilor pentru Euro 2016, se va disputa luni, 7 septembrie, de la ora 21:45, pe ”Arena Națională”. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei, când meciul va fi difuzat în premieră la Digi Sport 1.

Fostul atacant al celor de la Dinamo crede că ar fi fost un moment foarte bun pentru ca Florin Andone să joace și în acest meci, după ce a debutat în Irlanda de Nord.

”Eu l-aș fi încercat și pe Florin Andone, care era genul de jucător care venea cu un plus de forță, de motivație. El are o atitudine, cum am văzut sezonul trecut la Cordoba. Cred că merita încercat 20 de minute într-un meci în care noi practic nu am contat în atac”, a conchis Bratu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑