Prezentare de gală la Oradea. Lotul pentru sezonul viitor, la prima victorie din pregătiri



06 сентября 2015

 

**VIDEO** Prezentare de gală la Oradea. Lotul pentru sezonul viitor, la prima victorie din pregătiri

CSM Universitatea Oradea și-a prezentat lotul cu care va aborda noul sezon din Liga Națională de baschet. A făcut-o în compania campioanei Ungariei, Olaj Szolnoki, care în ultimii cinci ani a câștigat de patru ori titlul național. În schimb, formația orădeană a fost eliminată de Steaua, în sferturile de finală ale campionatului precedent.

În primul joc, disputat vineri, Oradea cedase la diferență de 15 puncte, iar la revanșă, jucătorii pregătiți de Cristian Achim s-au impus cu 73-67.

Pentru gazde, a fost prima victorie din actuala campanie de pregătire, în care au susținut până acum patru jocuri test. Cel mai bun jucător în victoria cu formația maghiară a fost Uros Lucic. Sârbul, abia venit la echipă, a bifat 14 puncte, urmat de Mandache cu 11 puncte. Cele două meciuri cu Szolnoki au fost primele disputate de orădeni pe propriul teren în pregătiri.

CSMU Oradea va continua seria meciurilor amicale la finalul săptămânii viitoare, atunci când va găzdui a șasea ediție a Memorialului Toni Alexe. La competiție vor mai participa Inter Bratislava - câștigătoarea Cupei Slovaciei, Atomeromu Paks din Ungaria și Skopje Aerodorm, campioana Macedoniei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑