Elveția - Slovenia 3-2. În minutul 80, scorul era 0-2! Revenire incredibilă a echipei lui Petkovic!



06 сентября 2015

 

**VIDEO** Elveția - Slovenia 3-2. În minutul 80, scorul era 0-2! Revenire incredibilă a echipei lui Petkovic!

Elveţia a obţinut cea mai spectaculoasă victorie a serii de sâmbătă în preliminariile pentru Campionatul European din 2016. A fost condusă cu 2-0 de Slovenia, dar a luat punctele în minutul 94. După a cincea victorie consecutivă, Elveţia este a doua clasată în grupa Angliei, care tot sâmbătă a devenit prima echipă calificată la turneul final de anul viitor.

Josip Drmic, cu o dublă (80, 90+4) și Valentin Stocker (84) au fost eroii Elveției pe St. Jacob Park, în timp ce pentru formația oaspete au punctat Novakovic (45) și Cesar (48).

Tim Klose a fost aproape de gol la mijlocul primei reprize, dar Handanovic a păstrat tabela intactă (23). Slovenii au replicat prin căpitanul Cesar, tot din fază fixă, însă a venit rândul lui Sommer să facă minuni (43). Echipa lui Srecko Katanec a intrat în avantaj la cabine, după ce Novakovic a marcat al șaselea său gol în preliminarii (45).

La acest scor, ambele echipe erau la egalitate de puncte în grupă. Slovenii și-au dublat avantajul imediat după pauză, prin Cesar (48). Elvețienii au cerut penalty la intervenția lui Stevanovic asupra lui Lichtsteiner, dar nu s-au ales decât cu două galbene, pentru proteste (64).

Rezerva Drmic a redus din diferență în minutul 80, după o eroare a lui Cesar. La doar 4 minute distanță, o altă rezervă, Stocker, a restabilit egalitatea din pasa lui Shaqiri. Slovenii au mai avut o tresărire la ocazia lui Kurtic, faza la care au cerut penalty (85). Handanovic a respins lovitura de cap a lui Schar, în primul minut al prelungirilor, dar nu a mai avut ce face în fața lui Drmic, care a realizat dubla în minutul 90+4 și a adus victoria pentru echipa Țării Cantoanelor.

Elveția e mai aproape de turneul final, dupa al 5-lea succes consecutiv, în timp ce Slovenia a fost depășită de Estonia și e doar pe 4, după al treilea eșec in ultimele 4 partide.

Echipele:

Elveția: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Klose, Rodriguez - Xhaka, Dzemaili (65 Drmic) - Mehmedi (57 Embolo), Behrami, Shaqiri - Seferovic (80 Stocker);
Antrenor: Vladimir Petkovic;

Slovenia: Handanovic - Andraz Struna, Ilic, Cesar, Jokic - Stevanovic - Kampl, Birsa (83 Krhin), Kurtic - Ilicic (90 Samardzic), Novakovic (59 Pecnik);
Antrenor: Srecko Katanec.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑