Vuiet de motoare, miros de cauciuc ars si senzatii tari la turneu spectaculos de masini de la Chisinau - VIDEO



06 сентября 2015

Vuiet de motoare, miros de cauciuc ars si senzatii tari. Un turneu spectaculos intre masini cu motare puternice s-a desfasurat, astazi, la Chisinau. Posesorii unor automobile de lux, dar si a unor masini de peste 30 de ani si-au aratat forta pe traseu.

 

Piloti amatori si profesionisti din Moldova, Romania si Ucraina au intrat intr-un turneu incendiar, organizat sub podul de la Telecentru. Peste 70 de piloti au fost impartiti in 3 mari categorii: Street, Super Street si Pro. Sportivii s-au duelat pe distante de un sfert de mila si o optime de mila. Chiar din prima etapa sportivii au dat de inteles ca lupta pentru locurile premiante va fi una dementiala. 

 

Alexandru BURUIAN, PILOT: "Masinile adversarilor sunt puternice, toti s-au pregatit. Particip deja de cativa ani, regulat. Ma stradui sa imbunatatest masina sa am performante mai bune."

 

Pilotii spun ca pentru a avea sanse la victorie, la Drag Racing a fost nevoie de investitii si multa munca. Doar asa un automobil din anii 80 poate concura cu masinile sportive noi. 

 

Adrian, PILOT: "Nu stiu ce nu i-am facut inca. Multe am facut. Si la suspensie, si la motor, multe chestii, nu mai tin minte. S-a lucrat mult ani si nu numai eu. Baietii mecanici au lucrat."

 

Drag Racing Cup 2015 a fost organizat de un club auto nou, lansat oficial in luna iulie. 

 

Maxim MACOVEI, ORGANIZATOR: "Avem foarte mult personal. Avem peste 50 de persoane implicate in organizare. Ne straduim la maxim sa fie totul foarte sigur pentru si pentru piloti si pentru spectatori."

 

Drag Racing Cup a fost la a 2-a editie. Prima s-a desfasurat in luna mai, la Tiraspol. Pana la sfarsitul anului, clubul auto respectiv planifica sa organizeze inca un turneu similar.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑