Atmosferă de vis la meciul Austria - Moldova. Peste 50 de mii de suporteri au fost prezenţi în tribune



06 сентября 2015
foto: incomemagazine.ro

Atmosferă de vis la meciul Austria - Moldova din preliminariile EURO-2016. Pe lângă cei aproape 50 de mii de fani austrieci, la partidă au asistat aproximativ 20 de suporteri moldoveni şi cam tot atâţia jurnalişti sportivi din ţara noastră. Naţionala ţării noastră a pierdut cu 0-1, iar selecţionerul Alexandru Curteian a dat vina pe lipsa de atacanţi.

Cei aproape 50 de mii de spectatori prezenţi la meciul Austria - Moldova au creat o atmosferă incendiară pe stadionul Ernst Happel din Viena.

Naţionala Moldovei a fost susţinută în partida cu Austria de aproximativ 20 de suporteri. Pe lângă cei ajunşi de la Chişinău, la meci au asistat şi câţiva moldoveni care s-au stabilit în Viena. Aceştia erau optimişti înainte de partidă.

La partida din preliminariile Campionatului European au fost prezenţi şi 20 de jurnalişti sportivi din Moldova, un record pentru ţara noastră la un meci din preliminarii. Ei au avut programat şi un amical cu ziariştii din Austria. Selecţionata Moldovei s-a impus cu 2-0.

Reprezentativa lui Curteian nu a reuşit un asemenea rezultat, pierzând meciul cu austriecii, scor 0-1. Astfel, tricolorii au suferit a cincea înfrângerea în actuala campanie preliminară. Jucătorii au recunoscut că frica de adversar este principalul motiv al evoluţiilor slabe.

Selecţionerul Moldovei, Alexandru Curteian a dat vina din nou pe lipsa de atacanţi. În această campanie preliminară, tricolorii au marcat doar trei goluri în şapte meciuri.

Naţionala Moldovei este lanterna roşie a grupei G din preliminariile EURO-2016 cu doar două puncte. Marți, tricolorii se vor duela la Chișinău cu reprezentativa Muntenegrului.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑