Didier Drogba face furori în Major Soccer League! El a reuşit un hat-trick chiar în primul meci



06 сентября 2015

foto: digi24.ro

Didier Drogba face furori în Major Soccer League! El a reuşit un hat-trick chiar în primul meci ca titular la Montreal Impact. Drogba a înscris golul victoriei, iar echipa sa a învins Chicago Fire cu scorul 4-3.

Ivorianul Didier Drogba a avut nevoie de două meciuri pentru a reuși primul său hat-trick în Major League Soccer, acolo unde evoluează pentru canadienii de la Montreal Impact.

Atacantul a fost pentru prima dată titular în partida cu Chicago Fire. Drogba a avut o prestație excelentă în acest meci, câştigat de echipa sa cu scorul de 4-3.

Fostul atacant al lui Chelsea a deschis scorul în minutul 27. Oaspeții au egalat 9 minute mai târziu din penalty, prin Larentowicz. Până la pauză cele două formaţii au mai înscris câte o dată.

Chicago Fire a marcat golul trei prin Igboananike, în minutul 60. Echipa lui Drogba a avut nevoie de doar 6 minute pentru a întoarce scorul. Ivorianul a reușit o dublă în minutele 61 și 65, stabilind rezultatul final.

Drogba debutase la Montreal în urmă cu două săptămâni, când a fost trimis pe teren în ultima jumătate de oră a disputei cu Philadelphia Union. Atunci ivorianul nu a putut să-și ajute echipa să evite înfrângerea.

În urma victoriei obţinute în faţa formaţiei Chicago Fire, Montreal Impact a urcat pe locul 6 în Conferința de Est din Major Soccer League.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑