Andy Murray şi Roger Federer s-au calificat în optimile de finală ale ultimului turneu de Mare Şlem al anului



06 сентября 2015
foto: latestnewslink.com

Andy Murray şi Roger Federer s-au calificat în optimile de finală ale ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open. Britanicul l-a eliminat pe Thomas Belucci, iar Federer l-a învins pe Philipp Kohlschreiber. Simona Halep s-a calificat fără emoţii în optimi după a eliminat-o pe Shelby Rogers

Murray l-a învins în turul trei la US Open pe brazilianul Thomaz Bellucci în trei seturi cu scorul de 6-3 6-2 7-5, într-o partidă care a durat două ore şi 11 minute.

Acesta a fost al doilea meci direct dintre cei doi tenismani, care au obţinut fiecare câte o victorie. Andy Murray va juca în optimile de finală cu sud-africanul Kevin Anderson, favoritul numărul 15 al turneului de la New York.

Elveţianul Stanislas Wawrinka l-a învins pe belgianul Ruben Bemelmans, cu scorul 6-3 7-6 6-4 şi va juca în optimi cu americanul Donald Young.

Un alt elveţian, Roger Federer s-a calificat în optimi la US Open după ce s-a impus în faţa lui Philipp Kohlschreiber cu scorul de 6-3 6-4 6-4.

La feminin, Simona Halep a ajuns pentru a doua oară în carieră în optimile de finală la US Open. Tenismena din România a învins-o pe americanca Shelby Rogers cu scorul de 6-2 6-3.

Românca aflată pe locul doi în clasamentul mondial, o va întâlni în următoarea rundă pe Sabine Lisicki din Germania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑