Grecii nu au venit în excursie la Bucureşti: "Ne dorim să luăm puncte din acest meci!"



06 сентября 2015

**Grecii nu au venit în excursie la Bucureşti:**

Grecii au venit la Bucureşti să spele ruşinea acestor preliminarii. Învinşi în două rânduri de Insulele Feroe şi fără victorie de zece meciuri, elenii nu mai au nicio şansă de a merge la Euro 2016.

Văzută de Anghel Iordănescu drept cea mai puternică echipă din grupă, Grecia a venit la Bucureşti cu scopul de a-i confirma aşteptările, dar şi cu al treilea selecţioner.

Elenii au început preliminariile avându-l selecţioner pe Claudio Ranieri, le-au continuat cu Sergio Markarian, iar acum îl au pe interimarul Kostas Tsanas.

"Naţionala Greciei are nevoie în acest moment să se regăsească. Ne dorim să luăm puncte din acest joc", a avertizat tehnicianul grecilor, la conferinţa de presă care a prefaţat partida care se va disputa luni, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

De pe ultimul loc în grupa F, Grecia se uită în sus la naţionala României. În urmă cu numai doi ani, elenii ne învingeau cu 4-2 la general în play-off-ul pentru mondialul brazilian.

"Cred că echipa voastră e pregătită să joace la un turneul final. Cred că au fost şi îndârjiţi de eliminarea din barajul pentru Mondial şi îşi doresc foarte mult să meargă la Euro", crede Orestis Karnezis, portarul lui Udinese şi al naţionalei Greciei.

Peste un an a trecut de la ultima victorie a Greciei, 2-1 împotriva Coastei de Fildeş, la Cupa Mondială din Brazilia. De atunci, elenii au bifat trei egaluri şi şapte înfrângeri.

România - Grecia se joacă luni, 7 septembrie, de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor fi pe site-ul digisport.ro și pe m.digisport.ro imediat după fluierul final, când meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑