După ce a fost fluierat la meci, Pique a petrecut într-un club până la 6 dimineața



06 сентября 2015

 

După ce a fost fluierat la meci, **Pique a petrecut într-un club** până la 6 dimineața

VIDEO Spania - Slovenia 2-0. Campioana Europei a câștigat sâmbătă cu 2-0 în fața Slovaciei, pe care a egalat-o la puncte, dar a trecut peste ea și a preluat șefia grupei din preliminariile pentru EURO 2016, grație golaverajului superior (17-3, față de 13-5), dar publicul de la Oviedo nu a fost pe deplin satisfăcut.

Gerard Pique (28 de ani) a fost fluierat la scenă deschisă, apoi a petrecut noaptea ce a urmat într-un club din Gijon, oraș aflat la circa 30 de kilometri de Oviedo, locul unde s-a desfășurat meciul de sâmbătă. Fundașul Barcelonei a părăsit localul duminică dimineața, în jurul orei 6:00, potrivit spaniolilor de la AS, care au publicat și o filmare cu plecarea catalanului.

Pique a fost însoțit de doi membri ai staff-ului clubului până la mașina care îl aștepta în față, iar în spatele său au fost auzite strigăte ale unor persoane din apropiere, care insinuau că ar fi consumat alcool peste măsură: "Pique borracho!" (Pique beat!).

Pedro Rodriguez, fostul coleg al lui Pique la Barcelona, plecat în această vară la Chelsea, i-a luat apărarea fundașului central.

"Nu ne place ca la un meci acasă să fie fluierat un jucător profesionist, care e întotdeauna dedicat echipei. Sperăm să rezolvăm rapid această problemă, suntem cu toții alături de el. A apărat mereu acest tricou și aceste culori și are o personalitate extraordinară, a demonstrat asta.", a declarat Pedro, duminică, în cadrul unei conferințe de presă.

I-a luat apărarea și căpitanul Iker Casillas, care în sezonul trecut a trecut prin episoade asemănătoare la Real Madrid, unde publicul de pe Santiago Bernabeu îl taxa constant.

"Să vedem dacă împreună reușim să redirecționăm sentimentele fanilor față de Pique. Vrem ca fanii să continue să aplaude pe toată lumea.", a spus și Casillas.

Atletico Madrid - Barcelona, cel mai tare meci al etapei a treia din La Liga, va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:30. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑