Norvegia - Croaţia 2-0. Primul eșec al croaţilor în calificările Euro 2016. "Dublă" Berget



06 сентября 2015

**Norvegia - Croaţia 2-0.** Primul eșec al croaţilor în calificările Euro 2016.

Norvegia a câştigat cu 2-0 pe propriul teren în faţa Croaţiei, care era neînvinsă în grupa H a preliminariilor Euro 2016. Jo Berget a reuşit dubla care le-a adus nordicilor trei puncte prin care au trecut peste croaţi în clasament şi păstrează şanse mari de calificare la turneul final din Franţa.

Gazdele au avut prima ocazie, dar Subasic a avut o intervenţie exelentă în faţa lui Forren. Replica oaspeţilor a venit abia în finalul primei reprize, din partea lui Mandzukic.

Croaţia a început mai bine repriza a doua, dar acelaşi Mandzukic a trimis cu capul pe lângă poarta norvegienilor. Gazdele s-au dovedit mai eficiente. În minutul 51, în urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Berget, care a driblat un adversar şi a deschis scorul.

Fără reacţie, croaţii au mai primit un gol, în minutul 69. Acelaşi Berget a înscris, tot la colţul scurt, dar de data aceasta mingea a fost deviată de Corluka. S-a terminat 2-0 pentru Norvegia, care face 16 puncte şi o depăşeşte cu un punct pe Croaţia în ierarhia grupei H.

Norvegia: Nyland - Elabdellaoui, Hovland, Forren, Hogli - Skjelbred (H. Nielsen 90+1), Tettey, Johansen (Nordtveit 90+3), Berget - Soderlung (Berisha 90+4). Antrenor: P. Hogmo

Croaţia: Subasic - Srna, Corluka, Vida, Vrsaljko - Rakitic (Kalinic 72), Modric - Perisic, Brozovic, Pjaca (Olic 64) - Mandzukic. Antrenor: N. Kovac

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑