"Tricolorii" aşteaptă sprijinul fanilor la meciul cu Grecia! Gabi Torje: "Să nu înceapă cu vociferările!"



06 сентября 2015

 

**VIDEO**

România nu va juca pe un stadion arhiplin cu Grecia. Arena Naţională va avea un sector de 5.000 de locuri închis de UEFA, din cauza incidentelor mai vechi. Chiar şi aşa, sunt aşteptaţi în jur de 40.000 de spectatori.

Suporterii naţionalei se vor bucura de un nou concept odată cu meciul cu Grecia. Federaţia le-a pregătit fanilor mai multe surprize pe inelul din jurul Arenei Naţionale.

Spectacolul începe cu aproape cinci ore înaintea partidei şi cuprinde numeroase activităţi interactive. Jucătorii lui Iordănescu au însă şi câteva aşteptări de la suporteri.

"Ne dorim să jucăm cu un stadion plin, suporterii să fie alături de noi din minutul 1 până în minutul 90, să nu înceapă cu vociferările.

La noi s-a mai întâmplat să fie nemulţumiţi, dacă în minutul 10 nu am înscris. Sperăm să aibă răbdare. Important e să câştigăm, nu contează scorul", a spus Gabi Torje.

"Sper să ne susţină, să creadă în noi şi noi să îi răsplătim cu un joc bun şi o victorie", a completat Vlad Chiricheş.

UEFA a decis închiderea unui sector de 5.000 de locuri în urma incidentelor de la partida cu Feroe, disputată la Ploieşti. Federaţia riscă o nouă sancţiune după ce suporterii s-au încăierat la Budapesta.

România - Grecia se joacă luni, 7 septembrie, de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor fi pe site-ul digisport.ro și pe m.digisport.ro imediat după fluierul final, când meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑