Revanșa lui Doroș împlinită la 50%



06 октября 2013

Astăzi pe stadionul cu gazon sintetic de la complexul sportiv CSCT Buibani, s-a disputat meciul din cadrul etapei a 11-a la fotbal, unde echipa Veris Chișinău a primit vizita celor de la Rapid Ghidighici.

Meciul dat,fiind prima confruntarte directă dintre echipa condusă de Dănuț Oprea și cea a fostului discipol al său - Anatolie Doroș, care a plecat de la formația Chișinăuiană în urma conflictului apărut între aceștia.

Prima repriză a fost jucată pe contre de ambele echipe, însă în minuta 30, în urma unei lovituri libere, executată de pe flangul drept de atac, a reușit să reia cu capul în poartă -  Victor Gonţa, astfel, fiind deschis scorul. La sfârșitul primei reprize, Anatolie Doroș reușește să introducă balonul în poartă readucând egalitatea în meci.

În cea de-a 2-a repriză, elevii lui Oprea au ieșit mai concentrați la meci - reușind să marcheze încă de 2 ori în minutul 53 prin Valeriu Tiron și Alexandru Antoniuc în minutul 86. Scorul final al partidei fiind de 3-1 în favoarea echipei gazde.

Sursa Video&Foto : FCVERIS.MD

Наверх ↑