Maria Şarapova critică DUR Federaţia Internaţională de Tenis: Am fost şocată!



06 октября 2016
FOTO: adevarul.ro
Maria Şarapova a criticat dur Federaţia Internaţională de Tenis. Tenismena din Rusia acuză ITF de faptul că ar fi vrut să o îndperăteze de tenis timp de patru ani.
Iniţial, Şarapova a fost suspendată doi ani pentru dopaj, iar zilele trecute Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus pedeapsa la 15 luni.
"Am primit o suspendare de 24 de luni, dar au dorit patru ani pentru mine. Deci. ITF a vrut să-mi interzică timp de patru ani să nu joc tenis. Ei se numesc organizaţie neutră? Nu! Tribunalul de Arbitraj Sportiv este neutru și acesta s-a văzut prin reducerea pedepsei", a spus tenismena.
Maria Şarapova a fost sancţionată pentru utilizarea de meldonium, un medicament înscris din luna ianuarie pe lista substanțelor interzise. Sportiva afirmă că este inadmisibil să sancţionezi în aşa mod o tenismenă de top .
"Am fost șocată! În primul rând pentru că am fost suspendată din cauza unei substanţe care nu a fost interzisă în ultimii 10 ani. Am folosit-o la recomandarea medicului după mai multe analize. La 18 ani aveam câştigat un turneu de Mare Şlem, iar acum stând în dormitor am primit un mail de la ITF că am încălcat regulamentul anti-doping", a spus Şarapova.
Astfel, Şarapova va putea reveni în circuitul WTA pe data de 26 aprilie 2017.
În aceste condiţii rusoiaca ar putea evolua la turneul de Mare Şlem, Roland Garros.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑