Daniel Niculae a marcat primul gol pentru Astra. Titular în premieră



 

**VIDEO** Daniel Niculae a marcat primul gol pentru Astra. Titular în premieră

VIDEO. Viitorul - Astra 1-2. Daniel Niculae a fost din nou decisiv pentru echipa lui Marius Şumudică. După ce a dat un assist în etapa trecută, atancatul de 33 de ani a marcat şi primul gol în tricoul giurgiuvenilor.

În minutul 60, Nico a primit o pasă perfectă de la Filipe Teixeira, a fentat jocul la ofsaid al gazdelor, şi a scăpat în poziţie de singur cu portarul, Rîmniceanu neavând nicio şansă la execuţia plasată a fostului internaţional.

"Trebuie felicitaţi toţi băieţii, cei de pe bancă, cei din tribune. Am fost la capătul unor acţiuni colective. Voi pune umărul la fiecare meci şi la finalul campionatului sper să ne bucurăm de primul loc în clasament.

O să am nevoie de pauză. Se vede lipsa meciurilor oficiale. Mai am nevoie de 3 meciuri pentru a ajunge la 100% din punct de vedere fizic. Îmi va prinde bine această pauză a echipei naţionale şi voi urca din punct de vedere fizic. Probabil că vom disputa un meci amical şi voi mai aduna 90 de minute.

Le dedic golul membrilor familiei, fanilor rapidişti şi celor care m-au ajutat cât timp nu am jucat", a declarat Nico la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Pentru Niculae, acesta a fost primul gol marcat în Liga 1 după mai mult de cinci luni. Ultima reuşită a lui venise pe 23 mai, într-un meci pierdut de Rapid pe terenul lui CFR (1-2).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑