Seară incendiară în Liga Campionilor. 36 de goluri au fost marcate în cele 8 meciuri disputate miercuri



06 декабря 2013

 

28.11.2013 21:39

Cele mai multe goluri au fost înscrise în partida dintre Manchester City şi Viktoria Plzen, englezii reuşind să învingă cu 4 la 2. Prima repriză s-a încheiat la egalitate scor 1 la 1. Englezii au condus după golul înscris din penalty de Aguero, iar Horava a egalat pentru cehi. Cele două echipe s-au dezlantuit după pauză, cand au marcat 4 goluri în doar 24 de minute.



City, care avea asigurată calificarea înaintea acestui meci, s-a impus în final cu scorul de 4 la 2. În celălalt meci al grupei, Bayern Munchen nu a avut probleme cu gerul si ninsoarea de la Moscova si a castigat cu 3 la 1 duelul cu TSKA. Gruparea militară a rămas pe locul trei în grupa şi pastrează şanse bune de a continua aventura europeană în Liga Europei.



În grupa C, Paris Saint-Germain a trecut cu scorul de 2 la 1 de Olympiacos Pireu şi s-a calificat în optimile competiţiei. Golul decisiv a fost marcat de Cavani în ultimul minut.



De eşecul grecilor a profitat Benfica Lisabona. Lusitanii au câştigat cu 3 la 2 duelul cu Anderlecht şi i-au egalat la puncte pe eleni. Olympiakos are golaveraj mai bun şi are nevoie de victorie în ultima etapă cu Anderlecht pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑