"Liderul din Coreea de Nord este un băiat de treabă". VEZI ce sportiv renumit a făcut această declaraţie



 

Kim Jong-un este un băiat de treabă, iar tot ce face el pe plan politic nu mă interesează. Declaraţia a fost făcută de renumitul jucător de baschet Dennis Rodman care a plecat pentru a patra oară într-o vizită în Coreea de Nord. De această dată, fosta vedetă NBA va juca un meci amical special pentru liderul nord-coreean.

Dennis Rodman a părăsit capitala chineză, Beijing, şi s-a îndreptat spre Phenian unde va juca un meci de baschet cu ocazia zilei de naştere a liderului nord-coreean Kim Jong-un

Fosta vedetă din NBA a vorbit despre vizitele frecvente pe care le face într-o ţară în care se încalcă grav drepturile omului.

"Mereu se vorbeşte despre Coreea de Nord ca despre un stat comunist, în care este interzis să călătoreşti. Tot ce ştiu eu este faptul că liderul lor e un băiat de treabă. Pentru mine personal e un băiat de treabă. Tot ce face el pe plan politic nu mă interesează. Eu nu sunt preşedinte, nu sunt politician, şi nici ambasador. Sunt doar un sportiv care face spectacol pentru oameni", a declarat fosta vedetă NBA.

Rodman a mai vizitat Coreea de Nord de trei ori. În timpul primelor două vizite acesta a fost văzut în compania lui Kim Jong-un, iar ultima dată nu s-a mai întâlnit cu amicul său nord-coreean.

Meciul amical de baschet la care va participa o altă fostă vedetă NBA, Charles Smith, va avea loc pe 8 ianuarie. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑