Revenire cu stil pentru Bale. Are cifre excelente la Real după meciul cu Celta



 

></p><p><strong>Gareth Bale nu a reușit să aibă prea multe meciuri în picioare la Real Madrid, însă atât cât joacă o face la un nivel foarte ridicat. Mijlocașul a prins 25 de minute în duelul cu Celta (3-0 <a href=VIDEO AICI), la mai bine de trei săptămâni după ultima apariție în echipa blanco. 

Galezul a oferit o pasă de gol superbă pentru Cristiano Ronaldo în minutele de prelungire ale partidei, și a ajuns la 16 goluri cu participare directă de la transferul pe Bernabeu. 

Bale a înscris de 9 ori și a oferit 7 pase decisive în cele doar 1015 minute pe care le-a adunat în tricoul Realului. Astfel, chiar dacă este contestat încă de multă lume, mijlocașul demonstrează eficiență în evoluții. 

Fotbalistul din Țara Galilor are o medie de o reușită (gol sau assist) la fiecare 63 de minute în tricoul Realului, performanță care este depășită doar de Cristiano Ronaldo în lotul madrilenilor. 

Carlo Ancelotti a ținut să salute revenirea lui Bale, de la care are în continuare așteptări mari. 

"El nu mai are nicio problemă din punct de vedere fizic. Am început cu Di Maria, am ales să îl introduc pe teren pe Bale pe finalul meciului, să se reacomodeze încet-încet. A avut o pasă foarte bună, este un jucător de mare calitate. Dacă va fi pe teren mai des alături de Cristiano, vom fi de neoprit", a spus antrenorul Madridului.

Mai jos pasa lui Bale pentru golul lui Cristiano: 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑