Galliani: "Ancelotti mi-a scris la pauză că e fericit pentru golul 100 al lui Kaka"



 

></p><p><strong>AC Milan a început anul cu dreptul și a câștigatr primul meci din 2014, cu Atalanta, pe teren propriu (3-0 <a href=VIDEO AICI). Succesul a fost primul în Serie A după 3 partide în care trupa lui Allegri strânsese doar două puncte. 

Kaka a marcat două dintre cele trei goluri ale rossonerilor, brazilianul ajungând să depășească borna de 100 de reușite pentru AC Milan. Fostul Balon de Aur din 2007 a înscris în minutele 35 și 65 și a celebrat golul din prima repriză prin ridicarea tricoului special pregătit pentru reușita lui aniversară. 

Reacția fanilor a fost extrem de importantă pentru fotbalistul brazilian, care este conștient de faptul că este unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul Milanului. 

"Să îi aud de două ori pe suporteri stringându-mi numele a fost ceva special. Este cel mai bun început de an. Să sper să le mai ofer acest prilej cât mai des", a spus Kaka. 

Conducătorul lui AC Milan, Adriano Galliani, a dezvăluit la finalul partidei că a fost contactat de antrenorul Realului, Carlo Ancelotti.

"Pentru Ancelotti, Kaka rămâne unul dintre jucătorii de suflet. Carlo mi-a scris la pauză  că este foarte fericit pentru reușita cu numărul 100 a lui Ricardo în tricoul nostru. Marea majoritate a lor le-a avut cu Ancelotti pe bancă, deci este ceva normal", a spus Galliani.

Golul 100 al lui Kaka la AC Milan (1-0 cu Atalanta)

Golul 101 al lui Kaka la AC Milan (2-0 cu Atalanta)


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑