Bayern şi-a arătat slăbiciunile pe Camp Nou: nu a trimis un şut pe poartă!



 

**VIDEO** Bayern şi-a arătat slăbiciunile pe Camp Nou: nu a trimis un şut pe poartă!

VIDEO. Barcelona - Bayern Munchen 3-0. Pep Guardiola îşi pregătea revenirea pe Camp Nou şi spera la un rezultat care să îi permită să spere la calificarea în ultimul act al UEFA Champions League.

Nu a fost aşa! Bavarezii au fost inexistenţi pe faza de atac şi au înregistrat contraperformanţa de a nu trimite niciun şut pe poarta germanului Marc Andre ter Stegen pe parcursul celor 90 de minute.

Singura ocazie de a marca a oaspeţilor i-a aparţinut lui Robert Lewandowski. Polonezul a avut şansa de a deschide scorul în minutul 18: a primit o minge în faţa porţii de la Thomas Muller, dar a ratat execuţia.

Acest lucru nu i se mai întâmplase campioanei din Bundesliga din octombrie 2009, atunci când germanii pierdeau în deplasare, pe terenul lui Bordeaux, cu 2-1, după ce au deschis scorul în urma unui autogol al gazdelor.

Veştile sunt proaste pentru Pep: Bayern nu a trecut niciodată mai departe într-o dublă europeană, după ce a pierdut prima manşă la o diferenţă de cel puţin 3 goluri, fiind în această situaţie de 7 ori.

De când a apărut regula golului marcat în deplasare, 434 de echipe au câştigat prima dispută a unei duble cu 3-0 şi doar 25 dintre ele au sfârşit prin a fi eliminate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑