Torje îl așteaptă și pe Vali Lazăr la Konyaspor: ”Să fim cât mai mulți români!”



07 августа 2014

**Torje îl așteaptă și pe Vali Lazăr la Konyaspor:** ”Să fim cât mai mulți români!”

Gabriel Torje a plecat astăzi în Turcia, la Konyaspor, împreună cu proaspătul său coleg de echipă, Ciprian Marica. Fostul dinamovist spune, însă, că nu l-ar deranja un al doilea coechipier român la echipă. Valentin Lazăr ar putea mări numărul românilor în campionatul Turciei, iar Torje este primul care îi deschide uşa la Konyaspor căpitanului dinamovist.

”Messi din Banat” îl aşteaptă cu braţele deschise în Turcia pe Valentin Lazăr, pentru a mări la 3 colonia dinamoviştilor la Konyaspor, unde, tot din această vară, a sfost transferat şi Ciprian Marica.

”Noi așteptăm cât mai mulți români. I-am lua pe toți cu noi, să fim acolo numai români, numai că nu se prea poate. Acolo trebuie să joace și turci în teren, au o anumită regulă”, a explicat Torje.

Fostul jucător al lui Espanyol are o promisiune pentru colegul său de la de la naţională și, acum, și de la echipa de club.

„I-am promis cât mai multe pase de gol lui Ciprian. Să facem o treabă bună împreună! Mă bucur pentru că e prima oară când joc în străinătate cu un român și este altfel, este diferit când ai un conațional de-al tău în echipă”, a declarat Torje, înainte de a decola spre Turcia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑