Au uitat de fair play. Guardiola și staff-ul lui l-au lăsat cu mâna întinsă pe antrenorul advers



07 августа 2014

**VIDEO** Au uitat de fair play. Guardiola și staff-ul lui l-au lăsat cu mâna întinsă pe antrenorul advers

Final plin de tensiune la ultimul meci amical al lui Bayern Munchen, pierdut cu 1-2 în fața echipei starurilor din MLS (VIDEO și DETALII AICI).

Josep Guardiola și colaboratorii săi s-au arătat deranjați de jocul dur practicat de jucătorii din SUA, iar după ultimul fluier l-au ignorat pe antrenorul americanilor, Caleb Porter, care venise în direcția lor să le strângă mâinile. Mai mult, Guardiola, vizibil supărat, chiar a făcut în direcția lui un gest cu degetul, în semn de refuz.

Portar a rămas cu mâna întinsă, în timp ce catalanul și claboratorii săi au trecut nepăsători pe lângă el. Americanul chiar l-a urmărit îndeaproape pe Guardiola, părând să îi și adreseze câteva cuvinte, însă tehnicianul lui Bayern a rămas la fel de rece și nici măcar nu i-a aruncat vreo privire. Apoi, cei doi au continuat să își felicite jucătorii.

Întrebat despre acest episod, Josep Guardiola a negat că l-ar fi ignorat pe Porter din cauză că ar fi fost supărat: "Dacă nu am dat mâna cu antrenorul stelelor din MLS, înseamnă că nu l-am văzut".

 

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑