Italia - Bulgaria 1-0. Gol și eliminare pentru De Rossi, care păstrează Squadra Azzurra pe primul loc07 сентября 2015

 

**Italia - Bulgaria 1-0.** Gol și eliminare pentru De Rossi, care păstrează Squadra Azzurra pe primul loc

Italia a câștigat cu 1-0 în fața Bulgariei în etapa a 8-a a Grupei H din preliminariile Campionatului European din 2016, la meciul cu numărul 150 pentru Gianluigi Buffon în poarta Squadrei Azzurra.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Daniele De Rossi, în minutul 6, dintr-o lovitură liberă de la 11 metri obținută de Candreva și care a avut nevoie de o repetare.

Pe Renzo Barbera din Palermo, italienii i-au luat tare pe bulgari și au ratat deschiderea scorului la prima acțiune. Mitrev a respins în fața lui Pelle, iar El Shaarawy a reluat peste. A urmat penalty-ul transformat de De Rossi. Tot mijlocașul Romei i-a dat lui Mitsanski ocazia de a egala, dar șutul atacantului bulgar a fost respins de Buffon.

Mitrev a făcut minuni și la șutul lui Parolo din startul reprizei secunde (46), înainte ca Mitsanski și De Rossi sa fie eliminati, în minutul 55. Nedelev a trimis puțin peste poartă din marginea careului (61), iar imediat El Shaarawy a fost aproape de 2-0 (61).

Bonucci a ratat incredibil, cu poarta goală în față (88), iar italienii au tremurat în prelungiri, la șutul lui Milanov (90+1).

În tur, cele două formații au remizat pe terenul Bulgariei, scor 2-2. Atunci, pentru bulgari au marcat Popov (11) și Mitsanski (17), în timp ce pentru italieni au punctat Minev (4, autogol) și Eder (84).

Naționala lui Conte are două puncte peste Norvegia și 3 peste Croația și mai are de jucat cu Azerbaidjan în deplasare și Norvegia pe teren propriu.

Echipele:

Italia: Buffon - Darmian, Bonucci, Chiellini, De Sciglio - Verratti, De Rossi, Parolo - Candreva (86 Eder), Pelle (71 Zaza), El Shaarawy (73 Florenzi);
Antrenor: Antonio Conte;

Bulgaria: Mitrev - Y. Minev (64 Bandalovski), A. Aleksandrov, Bodurov, V. Minev - Nedelev (67 M. Aleksandrov), Dyakov, Chochev, Milanov - Popov (71 Rangelov) - Mitsanski;
Antrenor: Ivaylo Petev.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑