EURO-2016. Naţionala României va juca în această seară cu Grecia



07 сентября 2015
foto: monitorulcj.ro

Momentul adevărului pentru naţionala României! Formaţia de peste Prut este obligată să învingă în această seară Grecia pentru a spera la calificarea directă la Campionatul European din 2016.

Naţionala României va juca în această seară la Bucureşti cu reprezentativa Greciei în preliminariile EURO-2016. După remiza cu Ungaria de la Budapesta, tricolorii au nevoie de victorie pentru a nu ajunge să joace la baraj.

De partea cealaltă, pentru Grecia meciul de la București nu mai are nicio miză. Elenii au pierdut orice şansă de calificare la Campionatului European după ce au fost învinși în etapa trecută, în meciul de pe teren propriu cu Finlanda.

România este pe locul doi în grupă, având cu un punct mai puţin decât liderul Irlanda de Nord. Selecţionata britanică se poate califica matematic la turneul final dacă va învinge Ungaria în această seară.

Campioana Mondială, Germania va juca cu reprezentativa Scoţiei în grupa D. Nemţii îşi pot asigura calificarea la Campionatul European dacă vor învinge scoţienii, iar Irlanda nu va reuşi să se impună în faţa Georgiei.

Tot în această seară, Portugalia va întâlni Albania, iar Danemarca se va duela cu Armenia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑